Jäsentiedote 5/2014

6.11.2014

Hyvä Proflangin jäsen!

Hyvää marraskuista päivää kaikille jäsenille sekä jäseneksi haluaville!

Syksyn 2014 aikana Proflangin hallitus on kokoontunut kaksi kertaa ACP-yhteyden kautta. Olemme käyneet läpi Turussa järjestettyjen Kevätpäivien palautetta ja sen perusteella suunnitelleet jo seuraavia eli vuoden 2015 Kevätpäiviä. Kevätpäivien 2014 materiaali on saatavilla Proflangin sivuilla olevassa materiaalipankissa www.proflang.org. Sivuilla on myös kuvia kaikista Kevätpäivistä. Käy tutustumassa!

Turun Kevätpäivillä hallituksen kokoonpano muuttui hieman. Varajäsen Sisko Mälliselle myönnettiin ero hallituksesta ja tilalle valittiin Aki Korpijärvi. Aki edustaa toisen asteen opettajia ja työskentelee Kokkolan ammattiopistossa kaupan ja hallinnon alalla. Aki hallitsee kielet ruotsista englantiin ja italiaan. Tervetuloa hallituksen varajäseneksi Aki!

Kevätpäivät 2015

Ensi keväänä Proflang täyttää jo kokonaista 5 vuotta ja on syytä juhlia! Olemmekin suunnitelleet viettävämme vuoden 2015 Kevätpäivät vetten päällä, Viking Line Mariella  –aluksella ja Tukholmassa. Nyt kannattaakin siis jo varata kalenteriin päivät 20.-22.5.2015 Proflangin juhlaristeilyä varten. Samaan aikaan juhlitaan myös Suvi-verkoston 10-vuotispäiviä, joten tiedossa on yhtä juhlaa!

Kevätpäivien ohjelman suunnittelu on aloitettu ja otamme erittäin mielellään vastaan ehdotuksia puhujista, esityksistä ja vierailukohteista Tukholmassa. Ota yhteyttä hallituksen jäseniin! Kevätpäivien teemaksi olemme hahmotelleet monikielisyyttä/monikulttuurisuutta.

Jäsenmaksu ja jäsenhankinta

Tarkistathan, että vuoden 2014 jäsenmaksusi on maksettu. Maksutiedot vielä tässä:

maksun saaja: Ammattikielten ja viestinnän yhdistys Proflang ry

tilinumero: IBAN: FI97 8000 1800 6132 19 tai 800018-00613219

viitenumero: 1054.

maksu: 30 €; eläkeläisjäsenet, opiskelijat, työttömät 10 €

Jäsenhankintahan meillä on meneillään jatkuvasti, aina saa liittyä! Houkuttele siis myös kollegasi liittymään jäseneksi ja osallistumaan ensi kevään iloiselle kieliristeilylle. Jäsenten osallistumismaksu Kevätpäiville on edullisempi. Liittymislomakkeen löydät Proflangin sivuilta osoitteesta 

http://www.proflang.org/liity-jaseneksi/jasenhakemus/

Ennen kevättä tapaamme AMK-opettajien kanssa Rovaniemellä AMK kielten ja viestinnän opettajien neuvottelupäivillä 13.-14.11.2014. Proflangilla on oma osastonsa näytteilleasettajien joukossa. Jaamme infoa yhdistyksestämme sekä järjestämme arpajaiset jäseneksi liittyvien kesken. Liittyminen on siis paitsi halpaa myös helppoa! Muistathan, että Proflangin jäsenenä sinulla on käytössäsi yhdistyksen jäsensivut ja niillä oleva materiaalipankki.

Yhteistyö

Proflang toimii jo yhteistyössä AMK suomen kielen ja viestinnän opettajien Suvi-verkoston kanssa. Järjestimme Kevätpäivät 2014 Turussa yhteistyönä. Elokuussa 2014 hallitus neuvotteli myös AMK ruotsin kielen ja viestinnän opettajien Hoppet-työryhmän kanssa yhteistyömahdollisuuksista.

Hyvää alkavaa talvea, pidetään yhteyttä!

Eija, puheenjohtaja