Proflangin kevätpäivä 27.5.2021 Zoomissa

Proflangin Kevätpäivä 2021

27.5.2021

Zoomissa klo 9:45-16:00

Kiitos osallistujille!

 

 

 

 

Kevätpäivän 2021 materiaalit ovat jäsensivuilla


Laittakaahan kalenteriin Ilon kautta – laadusta tinkimättä! 7.-8.10.2021
Vuoden 2021 Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivät

 

Työelämä, opiskelijat, opettajat, TKIO – KIELENKÄYTTÄJÄT YHTEISTYÖTÄ RAKENTAMASSA

Working Life, Students, Teachers, RDI Integrated Learning – LANGUAGE USERS IN CO-OPERATION

Arbetsliv, studerande, lärare, FoU-integrerad inlärning – SAMARBETE MELLAN SPRÅKANVÄNDARE

 

Tietoa vieraspuhujista

Yritysyhteistyö korkeakouluopetuksessa – miten yhteistyötä käytännössä tehdään ja mitä yhteistyö antaa sen osapuolille? Tommi Vihervaara (Aalto-yliopisto)

Tommi Vihervaara (KTM & TK) työskentelee Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun yrityssuhteiden yksikössä kehittämässä opetuksen ja työelämän välistä yhteistyötä. Lisäksi hän on opettanut projektinhallintaa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa ja taiteiden ja suunnittelun korkeakoulussa. Hänen erityisalaansa ovat projektit, joissa opiskelijat toimivat yhteistyössä yritysten kanssa. Päätyönsä ohella Vihervaara kouluttaa yliopistojen, korkeakoulujen ja yritysten edustajia aiheinaan yritysyhteistyö opetuksessa ja projektin hallinta.

eAMK Itsearviointityökalu työelämäyhteistyöstä verkko-opetuksen suunnitteluun. Sirpa Laitinen-Väänänen (Jyväskylän ammattikorkeakoulu)

Sirpa Laitinen-Väänänen (TtT, THM, HumK) työskentelee Jyväskylän ammattikorkeakoulun ammatillisessa opettajakorkeakoulussa johtavana tutkijana keskittyen ammatillisen oppimisen ja koulutuksen kysymyksiin. Hänen osaamisaluettaan ovat käytäntö- ja implementaatiotutkimuksen menetelmät ja teemallisesti erityisesti työelämän ja ammatillisen korkeakoulun rajapinnan kysymykset. Laitinen-Väänänen omaa pitkän kouluttajakokemuksen korkeakoulusektorilla. Hän on kouluttanut opettajia sekä Suomessa että ulkomailla.

Lisäksi ohjelmassa on perinteiseen tapaan ammattikorkeakoulujen kielten- ja viestinnän opettajien mielenkiintoisia esityksiä Kevätpäivän teemaan liittyen.