Tiedote - Integrointi onnistuu ammattikielten ja -viestinnän yhdistyksen, Proflangin kevätpäivillä

20.5.2013

Tiedote                                                            julkaisuvapaa 20.5.2013

Integrointi onnistuu ammattikielten ja -viestinnän yhdistyksen, Proflangin kevätpäivillä

Rovaniemellä 23.–24.5.2013 järjestettävät Proflangin kevätpäivät tarjoavat ammattikielten ja -viestinnän ammattilaisille uusia ideoita ja työkaluja. Vuoden koulutuspäivien teemana on INTEGROINTI ONNISTUU – Integrate, innovate and succeed!

Ammattikielten ja -viestinnän yhdistys Proflang toimii alansa ammatillisen kehittymisen foorumina kaikille alasta kiinnostuneille: korkeakoulujen opettajille, yrityssektorin kielikoulutukselle, kielenkääntäjille, viestinnän ammattilaisille ja tutkijoille. Kolmannet kevätpäivänsä järjestävä yhdistys tarjoaa Rovaniemellä luentoja ja teemaryhmiä muun muassa kielten menestyksekkäästä integroinnista ammattiaineisiin sekä T&Ki-toimintaan, virtuaalisista oppimisympäristöistä, monikielisyydestä ja toisesta kotimaisesta kielestä, ruotsista.

Lisäksi kevätpäivillä käsitellään ajankohtaisia asioita, kuten työelämän kielitaitotarpeita, toisen kotimaisen kielen asemaa, kielten ja viestinnän projekteja sekä suurten maailmankielten opiskelumahdollisuuksia. Tänä vuonna Proflang tukee maailman suurten kielten opettajia jakamalla stipendejä sivutoimisille opettajille kevätpäiville osallistumiseen.

Kevätpäivät kokoaa taas ammattikielten ja -viestinnän opettajat yhteen ja tarjoaa foorumin ammatilliselle yhteistyölle, mahdollisuuden oppia yhdessä ja solmia kontakteja. Ohjelmaan sisältyy myös illanviettoa Ounasvaaran Pirteillä sekä käynti Napapiirillä.

Ohjelma ja lisätiedot: www.proflang.org
Osoite: Rovaniemen ammattikorkeakoulu, Rantavitikan kampus, Jokiväylä 11 B, 96300 Rovaniemi
Ajankohta: 23.–24.5.2013

Lisätietoja:

Marjatta Huhta, puheenjohtaja, etunimi.sukunimi@metropolia.fi
Ritva Ala-Louko, varapuheenjohtaja, etunimi.sukunimi@ramk.fi