Proflangin kevätpäivät 2019

Proflangin kevätpäivät 2019

16.–17.5.2019

Lahden ammattikorkeakoulu

Mukkulankatu 19, Lahti

Kevätpäivät 2019 pidettiin 16.–17.5.2019 LAMKin uudella kampuksella Lahdessa. Kevätpäivillä pohdittiin ihmisen ja koneen yhteistä tulevaisuutta ammattikielten ja -viestinnän näkökulmasta.      

 

KIELI 3.0 / LANGUAGE 3.0 / SPRÅK 3.0

 Ihmisäly vai tekoäly?

 –  Kohti uuden sukupolven ammattikieliä ja -viestintää                            

 –  Human intelligence or artificial intelligence – Towards next generation professional languages and communication

 –  Mänsklig intelligens eller artificiell intelligens – Mot nya generationens yrkesspråk och -kommunikation  

 

Kevätpäivien 2019 ohjelma

Kevätpäivien materiaalit ovat jäsensivuilla.

 

Tietoa pääpuhujista

Mika Aaltonen

Mika Aaltonen on kauppatieteen tohtori, tulevaisuustutkija sekä ennakoinnin ja kompleksisuuden dosentti, joka on kirjoittanut kirjoja ja lukuisia artikkeleita ennakoinnista ja yhteiskunnan muutoksesta. Hän on konsultoinut useiden eri maiden hallituksia ja suuryritysten ylintä johtoa. Viime vuodet hän on työskennellyt useiden eri alojen johtavien asiantuntijoiden kanssa.

Sinimaaria Ranki

Sinimaaria Ranki toimii johtavana asiantuntijana Sitrassa Osaamisen aika -avainalueella vastuualueenaan elinikäisen oppimisen rahoituksen kokonaisuuden analyysi sekä yhteistyössä sidosryhmien kanssa tuotettava tulevaisuuden rahoituksen periaatteiden muotoilun tukeminen.

Antti Merilehto

Tekoäly – matkaopas johtajalle (2018) -kirjan kirjoittaja Antti Merilehto on tehnyt työuran digitaalisen liiketoiminnan parissa, muun muassa Googlen Euroopan pääkonttorilla. Tällä hetkellä hän toimii AI Strategy Companyn toimitusjohtajana. Tekoäly – matkaopas johtajalle on vuoden 2018 myydyin bisneskirja Suomessa. Evento Awards palkitsi Antti Merilehdon vuoden puhujana huhtikuussa 2018.   

 

Kiitos osallistumisesta Kevätpäiville!