Jäsentiedote 2/ 2014

18.3.2014

Hyvä Proflangin jäsen

Taas on kevät ja aika ilmoittautua kevätpäiville!

Kevätpäivät 2014 järjestetään 22.-23.5.2014 Turussa, osoitteessa Nunnankatu 4, Yrkeshögskolan Novian tiloissa. Ohjelma päiville päivittyy koko ajan  ja virallinen ohjelma julkaistaan huhtikuun alussa, kunhan saamme kaikki SIG-esitykset sovitettua ohjelmaan. Kevätpäivien teemana tänä vuonna on:

Ammattikieliä ketterästi!

Tuttuun tapaan järjestämme paneelikeskustelun, jossa keskustelevat yritysten edustajat, opettajat ja opiskelijat. Paneelin aiheena tänä vuonna on life-long learning. Päivien aikana avaamme termiä ’ketterä pedagogiikka’, kuulemme TYKSin  edustajan ajatuksia hoiva-alan kielten ja viestinnän tarpeista sekä kuulemme esityksen aiheesta Professional Communication. Ohjelmassa myös kirjanjulkaisu, sirkushuveja, Amazing Race, monta hyvää SIG-esitystä, yhteinen illallinen sekä ennen kaikkea mahdollisuus verkostoitua muiden ammattikielten – ja viestinnän osaajien kanssa. Tervetuloa kehittämään ja vaikuttamaan! Alustavan ohjelman näet liitteenä alla.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu siis nyt 22.-23.5.2014 pidettäville kevätpäiville osoitteessa www.proflang.org. Osallistuminen maksaa jäsenille 100€, ei-jäsenille 140€. Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät maksavat osallistumisesta 50€. Osallistumismaksuun kuuluvat kahvit ja lounaat molempina päivinä sekä koko laadukas ohjelma. Ainoastaan illallinen on omakustanteinen, mutta senkin hinnasta Proflang maksaa osan. Muistathan maksaa jäsenmaksun ennen ilmoittautumista. Verkkosivuilla on lisätietoa hotelleista sekä kartta Nunnankadun ympäristöstä.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu vuodelle 2014 on 30€. Eläkeläisten, työttömien ja opiskelijoiden jäsenmaksu on 10€. Maksa jäsenmaksu tilille IBAN: FI97 8000 1800 6132 19 tai 800018-00613219. Käytä viitenumeroa 1054. Jos et ole vielä jäsen, täytä tietosi osoitteessa http://www.proflang.org/liity-jaseneksi/jasenhakemus/ ja liity huimaan joukkoomme!

Call for Papers

Muistathan edelleen lähettää meille ehdotuksia SIG-aiheiksi. Alustavasta ohjelmasta näet SIG-teemat, mutta älä anna niiden lannistaa luovuuttasi. Jos esityksesi aihe sivuaa ammattikielten ja viestinnän opetusta / osaamista / oppimista, se sopii päivien aiheeseen! Lähetä siis ehdotuksesi verkkosivuilla www.proflang.org 25.3.2014 mennessä.

Tapaamisiin Turussa toukokuussa!

tv. Eija, puheenjohtaja