Puheenjohtajan tervehdys

28.5.2015

Sonja Holappa, Proflangin puheenjohtaja
Sonja Holappa, Proflangin puheenjohtaja

Kesäinen tervehdys kaikille Proflangin jäsenille!

Uuden puheenjohtajan ominaisuudessa haluaisin ihan ensimmäiseksi kiittää edellistä puheenjohtajaa Eija Torkinlampea ja hallitusta viime kauden aikana tehdystä työstä ja kevätpäivien 2015 järjestelyistä. Kiitos myös jäsenille osallistumisesta ja saamastamme palautteesta. Palaute oli iloksemme enimmäkseen positiivista, mutta myös kehitettävää ja erilaisia toiveita löytyi. Otamme näitä parhaamme mukaan huomioon seuraavia kevätpäiviä suunnitellessamme.

Viking Mariellalla kuulimme jo pohjoisesta tulleiden toiveita siitä, että seuraavat kevätpäivät olisivat mahdollisimman etelässä keväisen tunnelman varmistamiseksi. Tämä toive huomioitiin heti ja eilen tulleessa tiedotteessa kerroimme, että olemme kaavailemassa seuraavia kevätpäiviä merelliseen Saloon. Suuret kiitokset Turun Ammattikorkeakoulun Salon yksikölle tarjoutumisesta kevätpäivien 2016 pitopaikaksi! Salossa on kaikkitietävän Wikipedian mukaan vähiten sadetta vuodessa juuri toukokuussa ja terminen kesäkin alkaa silloin. Tarkkaa ajankohtaa päiville ei vielä ole, mutta yritämme löytää kaikille mahdollisimman hyvin sopivan ajan. Suunnittelu alkaa heti syksyllä ja jos sinulla on jo tiedossa jokin aihe, josta haluaisit tulla kertomaan päiville, ota meihin yhteyttä. Otamme ilolla vastaan kaikkia aiheita.

Yhdistyksellä on tällä kaudella edessään muutamia kiperiä kysymyksiä ratkaistavana. Yksi näistä nousi jälleen kerran esille kevätpäivillä liittyen jäsenmaksun maksamisen mielekkyyteen. Olemme kaikki yhtä mieltä siitä, että jäsenyydellä tulisi olla jokin merkitys myös tilanteessa, jossa koulumme tahoillaan maksavat osallistumisen päiville. Tähän aiomme löytää toimivan ratkaisun. Toinen tärkeä asia on toimintamme laajentaminen. Lisääntynyt kiire, työnantajien rahallisen panostuksen kiristyminen ja kilpailevat tapahtumat ovat kaikki syömässä osallistujien määrää. Näin ollen haluaisimme mielellämme kuulla jäseniltämme ihan yksityiskohtaisesti, keitä puhujia ja esiintyjiä kannattaisi tulla kuulemaan kaukaakin, niin että tuntee saaneensa vastinetta rahoilleen. Kerro siis meille, mistä innostut ja mihin sytyt! Se käy helposti osoitteessa https://www.proflang.org/tietoa-proflangista/ota-yhteytta/

Ohjelman lisäksi, parasta antia kevätpäivillä on omasta mielestäni yhdessä vietetty aika. Aika, joka on meitä varten ja meille räätälöity. Nyt on aika lähteä kesälaitumille, mutta jo elokuussa uusi hallitus kokoontuu ja lähtee rakentamaan uutta – vanhaa kunnioittaen.

Oli ihanaa tavata teitä kaikkia Viking Mariellalla! Hyvää kesää kaikille!

Sonja

Puheenjohtaja