Jäsentiedote 4 / 2015

7.12.2015

Hyvä Proflangin jäsen!

Erinomaisen hyvää joulukuun alkua kaikille jäsenille sekä jäsenyyttä harkitseville. Proflangin hallitus on nyt syksyllä kokoustanut kolme kertaa ACn kautta ja keskittynyt kokouksissa pohtimaan erityisesti jäsenyyden etuja ja jäsentyytyväisyyttä. Samalla olemme edenneet ensi kevätpäivien suunnittelussa ja ohjelmarunko alkaa jo hahmottua. Iloksemme voimme kertoa, että suunnitteilla on tehdä yhteistyötä niin Suvi-verkoston kuin Hoppetinkin kanssa!

Vinkkipalsta -palvelu

Jäsenistöltä on tullut palautteissa ja käytäväkeskusteluissa toiveita palveluista, jotka kannustaisivat jäsenmaksun maksamiseen. Tältä pohjalta olemme suunnitelleet Vinkkipalsta -palvelun perustamista jäsensivuillemme. Ajatuksena on, että hallituksen lisäksi jäsenistö voi osallistua yksinkertaisten, opetukseen ja opetuksen kehittämiseen liittyvien vinkkien tuottamiseen keskustelupalstalle, jota moderoitaisiin hallituksen toimesta. Vinkin lähettäjä voi päättää haluaako vinkin esille nimensä kera. Palvelu on tämän hetkisen arviomme mukaan valmis toteuttavaksi ensi vuoden alusta. Toivomme, että jäsenemme innostuvat ajatuksesta jakaa vinkkejä hyviksi koetuista käytännöistä tällä tavoin yhteisvoimin ja yhdessä paikassa. Tarkemmat ohjeet osallistumisesta vinkkipalvelussa jakamiseen tulee ensi vuoden alussa.

Kevätpäivät 2016 Salossa

Kevätpäivien teemaksi on muotoutumassa Monikanavaisuuden mahdollisuudet (Dimensioner av multikanalkommunikation/Dimensions of multichannel communication). Kevätpäivien ohjelman suunnittelu on jo pitkällä ja usean kotimaisen esiintyjän lisäksi keynote-puhujakin on jo varmistunut. Hän on Kristina Edström, joka toimii apulaisprofessorina KTH Royal Institute of Technologyssa, Tukholmassa. Tarkempaa tietoa Kristiinasta löytyy tästä linkistä http://www.researchgate.net/profile/Kristina_Edstroem. Luonnollisesti otamme vastaan ehdotuksia puhujista ja jäsenistön omista esityksistä. Ota mieluusti yhteyttä hallituksen jäseniin esityksiin liittyen!

Salo on osoittautunut jo nyt oivaksi paikaksi järjestää kevätpäivät kompaktin kokonsa ansiosta. Itse päivien lisäksi myös oheisohjelma on jo lähes valmis. Tiedossa on ainakin opastettu vierailu Salon elektroniikkamuseoon http://www.salomus.fi/museokohteet/elektroniikkamuseo/, taidemuseossa käyntiä, outlet-shoppailua ja illallinen Salon Seurahuoneella http://www.salonseurahuone.fi/. Kaikki kohteet sijaitsevat parin kilometrin sisällä toisistaan.

Jäsenmaksusta ja jäsenhankinnasta

Ensi vuoden jäsenmaksun 30 € (eläkeläisjäsenet, opiskelijat, työttömät 10 €) voi maksaa seuraavilla tiedoilla:
Maksun saaja: Ammattikielten ja viestinnän yhdistys Proflang ry
Tilinumero: IBAN: FI97 8000 1800 6132 19 tai 800018-00613219
Viitenumero: 1054

Jäsenhankinta on meneillään jatkuvasti, ja toivomme saavamme lisää uusia jäseniä joukkoomme. Houkuttele siis myös kollegasi liittymään jäseneksi ja osallistumaan ensi kevään päiville Saloon. Jäsenten osallistumismaksu Kevätpäiville on huomattavasti ei-jäseniä edullisempi ensi keväänä.
Liittymislomakkeen löydät Proflangin sivuilta osoitteesta http://www.proflang.org/liity-jaseneksi/jasenhakemus/

Hyvää ja kaunista joulukuuta toivottaa

Proflangin hallitus