Tiedote 3/2017 Kevätpäivät

20.4.2017

ROHKEA, LUOVA JA UUDISTUVA AMMATTIVIESTINTÄ

Proflangin kevätpäivät 2017 pidetään 18.–19.5.2017 Mikkelissä, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMKissa, Xamk/Mikkelin kampuksella, Patteristonkatu 3, 50100 Mikkeli.

Kevätpäivien teema liittyy ammattiviestinnän uusiin keinoihin; siihen, miten uudistaa ja kehittää ammattiviestintää ennakkoluulottomasti, rohkeasti ja luovasti niin koulutuksessa kuin yritysmaailmassa. Keynote-puhujaksi on kutsuttu Linda Liukas. Hänen inspiroivan puheensa aiheena on Takanoja tuntemattomaan: rohkeus & riski. Esitysten ja puheenvuorojen lisäksi ohjelmassa on myös taidetyöpaja, kiertoajelu Mikkelissä ja illallinen Tertin kartanossa.

Ilmoittaudu Kevätpäiville 4.5.2017 mennessä

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan verkkosivuillamme osoitteessa http://www.proflang.org/. Pääsivulla on suorat linkit ohjelmaan ja ilmoittautumislomakkeeseen. Lisäksi sivuilla on tietoa majoitusvaihtoehdoista Mikkelissä ja kiintiöistä Kevätpäivien osallistujille.

Osallistuminen on edullisempaa Proflangin jäsenille

Proflangin jäsenenä pääset osallistumaan Kevätpäiville edullisemmin, joten kannattaa nyt viimeistään varmistaa jäsenyys. Jäsenetujen saamiseksi  jäsenmaksun tulee olla maksettuna, kun ilmoittautuu Kevätpäiville.

Proflangin jäsenmaksu on 30 €/vuosi. Opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille jäsenmaksu on 10 €/vuosi.

Maksun saaja: Ammattikielten ja viestinnän yhdistys Proflang ry
Tilinumero: FI97 8000 1800 6132 19
Viitenumero: 1054

Tervetuloa Kevätpäiville Mikkeliin!

Proflangin hallitus