Tiedote 1/2020 Proflang goes local - Proflang blir regional

18.3.2020

Proflang goes local - Proflang blir regional

5.2.2020

Tänä keväänä Proflang ei järjestä Kevätpäiviä, mutta haluaa ottaa mukaan jäsenet Kevätpäivien 2021 järjestämiseen, ja tarjota mahdollisuuden paikallisten kiinnostusten esiin nostamiseen. Alueellisten tapaamisten yhtenä tavoitteena on pyytää toisen asteen opettajat tiiviimmin mukaan Proflangin yhteisöön.

Proflangin jäsenet pääsevät järjestämään paikallisia tapaamisia etelässä, idässä ja pohjoisessa. Yhden päivän tapaamiset järjestetään alueen toivomaan aikaan välillä 1.4. – 30.9.2020. Tapaamiset järjestetään Oulussa, Lahdessa ja Kuopiossa. Lännen tapaaminen on lokakuussa Porissa Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivien yhteydessä (ks. info alla). Otamme mielellämme ehdotuksia ja ideoita vastaan aiheista ja tapaamisista. Pohjoisen alueen tapaamisen ehdotuksia voi lähettää Jaana Härköselle (jaana.harkonen@kamk.fi) ja etelän ja idän alueen tapaamisten osalta ehdotuksia voi lähettää Aria Kanervalle (aria.kanerva@lab.fi). Tarkemmista yksityiskohdista tiedotetaan myöhemmin.

Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivät

Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän opetuksen päivät järjestetään tulevana syksynä Porin kampuksella (SAMK) 1.-2.10.2020. Proflang on myös mukana tapahtumassa.

Muistathan myös varmistaa jäsenyytesi maksamalla vuoden 2020 jäsenmaksun 28.2.2020 mennessä. Jäsenillä on edullisempi osallistumismaksu ja mahdollisuus muihinkin jäsenetuihin päivien aikana. Proflangin jäsenmaksu on 30 €/vuosi. Opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille jäsenmaksu on 10 €/vuosi.
Maksun saaja: Ammattikielten ja viestinnän yhdistys Proflang ry
Tilinumero: FI97 8000 1800 6132 19
Viitenumero: 1054

Lämpimästi tervetuloa mukaan Proflangin toimintaan ja alueellisiin tapahtumiin!

Proflangin hallitus